Modieuze dameskleding voor elke gelegenheid

MADELEINE biedt hoogwaardige kleding voor elke dag aan maar ook voor bijzondere, feestelijke gelegenheden. Hier vindt u aantrekkelijke dameskleding die zowel in kwaliteit en uitstraling overtuigen. In onze webshop presenteren wij geselecteerde modetrends en elegante outfits. Onze damesmode word aangeboden in maat 36 tot en met 46. Veel modellen zijn ook verkrijgbaar in de maten 34 en 48. In onze brede assortiment dameskleding bieden wij vrolijke en luchtige kleding aan, zoals rokken, shirts en tops voor de zomer. Maar ook behaaglijke truien en vesten voor koude winterdagen. Fashionabele jasjes, jacks en mantels met een perfecte pasvorm maar ook voor nacht- of vrijetijdsmode bent u bij ons aan het juiste adres.

Dameskleding – trends voor de vrije tijd

Comfortabele broeken en modieuze jeans zijn geliefde allrounders in elke damesgarderobe en laten zich goed met nonchalante truien, blouses, shirts en tunieken combineren. Wie haar slanke lijn wil benadrukken combineert vakkundig een legging of skinny-jeans met een nauwsluitende lange trui of tuniek. Elegante hoge hakken of pumps geven deze outfits net dat beetje extra. Uw figuur wordt slanker en uw benen lijken daardoor langer. Wijd gesneden tunieken en jasjes hebben decente schoudervullinkjes en tonen flatteus uw vrouwelijkheid.

Modieuze dameskleding voor ‘naar kantoor’ online kopen

Businesskleding moet professionaliteit uitstralen maar ook comfortabel zijn, zodat u zich zelfverzekerd voelt. Wij bieden u hoogwaardige businesskleding aan die voldoet aan deze eisen. Onze elegante broekpakken worden samen met een bijpassende blouse een stijlvolle outfit. Gecombineerd met een informeel shirt in een pasteltint lenen ze zich uitstekend voor een werkdag op kantoor of een lunch met collega’s. Modieuze jurken en rokken, die met een vestje of een sportief jasje gedragen kunnen worden, benadrukken uw vrouwelijke stijl. Op koele dagen en met wisselende weersomstandigheden zal een blazer goed van pas komen die uitstekend gecombineerd kan worden met een rok, broek of jurk. Een chic accessoire, bijvoorbeeld een lichte sjaal, maakt uw outfit perfect af. Het ziet er erg stijlvol uit als deze lichtjes geknoopt wordt of losjes hangend om de nek wordt gedragen. Voor feestelijke events biedt MADELEINE een groot aanbod aan exlusieve avondjurken, in een lange of korte variant, aan. Ook zijn broekpakken erg geschikt voor een feestelijke gelegenheid. Een elegante jurk of een smaakvolle combinatie van een top, broek of rok laten u stralen bij een jubileum, een theaterbezoek of een familiefeest.

Luchtige dameskleding voor de vakantie

Aan de natte, koude en grijze winterdagen in Nederland ontsnappen in een warm, exotisch land? Hiervoor en voor u eerstvolgende zomervakantie vindt u in onze webshop de perfecte outfit voor uw strandbezoek: bikini’s, modieuze tankini’s en badpakken maken dat u zin krijgt in zon, zee en strand! Tankini’s en badpakken kunnen eventuele probleemzones verbloemen en en modelleren het figuur zodat u zelfverzekerd van de warme zonnestralen genieten kunt. Opgesneden broekjes verlengen uw benen, terwijl fijne dessins uw silhouet in zijn geheel slanker laten lijken.

Danzij onze praktische strandjurkjes en tunieken kunt u gemakkelijk naar een strandbar of restaurant gaan zonder dat u zich eerst om hoeft te kleden. Ze kunnen gewoon over uw badkleding aangetrokken worden en ze beschermen u ook een beetje tegen de sterke zonnestralen. Voor een stadswandeling of een bezoek aan bezienswaardigheden hebben wij een comfortabele, lichtgewicht broeken in een 7/8- of 3/4 lengte die er met een top of t-shirt goed uitzien. Luchtige zomerjurken, met en zonder mouwen, krijgen met een bijpassende zonnehoed een mooie uitstraling.

Exclusieve lingerie en nachtmode van MADELEINE

Lingerie met ondersteunende beugels is bijzonder en betoverend mooi. Met op elkaar afgestemde cupmaten en onderborstwijdte vindt u voor elk figuurtype perfect passend en aantrekkelijk ondergoed. Mogelijke kleine probleemzones worden perfect verbloemd door onze gevormde body’s. Speels en kleurrijk, mysterieus en verleidelijk of sportief en comfortabel – in onze webshop heeft u de keuze! Laat u door onze brede collectie lingerie en nachtmode inspireren en ontdek uw nieuwe lievelingslook bij MADELEINE.